PROIZVODI Stolarija

Stolarija

Stolarija Naprijed, Stolar

Drvo je zbog svoje ljepote, posebnih svojstava i pristupačnosti još u davna vremena korišteno u graditeljstvu. Njegova toplina i poseban ugođaj koji stvara u prostoru čine ga i danas nezamjenjivim materijalom u opremanju interijera i eksterijera. Unatoč novim materijalima, ono odolijeva vremenu i opstaje u našim životima, a ljubiteljima dobrog stila je nezamjenjivi materijal u oplemenjivanju ambijenta.

Naše dugogodišnje iskustvo u obradi drva čini nas dobrim poznavateljem njegovih svojstava, fine teksture, čvrstoće, podatnosti u obradi, postojanosti i načina najbolje primjene u stambenom i poslovnom okruženju.

Naprijedov program drvene stolarije obuhvaća izradu svih vrsta vrata (ulaznih, balkonskih, sobnih), pregradnih stijena, prozorskih okvira i krila te stepeništa. Dizajn naše stolarije prati nove trendove u arhitekturi, a u njezinu projektiranu koristimo rješenja koja učinkovito smanjuju energetsku i zvučnu propusnost, spriječavaju iskrivljavanja i garantiraju mehaničku čvrstoću, sigurnost i funkcionalnost.

Vrata i prozore izrađujemo od punog drva, u standardnim i nestandardnim mjerama, ovisno o dimenzijama građevinskih otvora, te s različitim izvedbama dovratnika i okvira. Veliki izbor drva, dekorativnih panela, okova, kvaka, stakala i boja omogućavaju da za sebe izaberete najbolju i najprikladniju stolariju u skladu s Vašim estetskim zahtjevima.

Drvene stepenice su dio našeg bogatog proizvodnog programa. Izrađujemo ih od drva posebne čvrstoće i najfinije teksture, s visoko estetiziranom finalnom obradom gazišta i rukohvata.

Vrtne garniture po mjeri učinit će svaki vrt ili terasu omiljenim mjestom za opuštanje i uživanje. Izrađujemo kvalitetne, dugotrajne garniture od punog drva, različitih oblika, dimenzija i završne obrade prema zahtjevu naručitelja. Odlikuje ih stabilna konstrukcija, udobnost, jednostavnost uporabe, precizna izrada i otpornost na vanjske utjecaje.

Sve gotove proizvode od drva zaštićujemo lazurnim premazima u standardnim nijansama ili u tonu po izboru. Impregnacija kao podloga za završnu obradu stolarije jamči kvalitetnu zaštitu i trajnog je karaktera. U sklopu završne obrade, stolariju lakiramo visokokvalitetnim lakom u željenom tonu. Naprijedova drvena stolarija ima sva obilježja izvrsnosti: vrhunsku izradu, inovativna rješenja u projektiranju, visok stupanj zaštite, postojanost i trajnost.


3D prostorno planiranje


Računalno 3D prostorno planiranje dočarat će svakom kupcu budući izgled prostora i olakšati izbor
Više ...