O NAMA Naprijed d.o.o.

O nama

alt
Tvornica namještaja Naprijed d.o.o. je vodeći dalmatinski proizvođač kvalitetnog namještaja po mjeri za uređenje doma i opremanje poslovnih prostora. Smještena je u neposrednoj blizini Sinja, u srcu Dalmatinske zagore, pod obroncima planine Kamešnice.

Svoj razvojni put započinje početkom osamdesetih kao poduzeće za preradu trupaca i proizvodnju drvene ambalaže. Nakon privatizacije poduzeća i modernizacije postojeće proizvodnje, instalirano je prije deset godina novo postrojenje za proizvodnju namještaja. Dugogodišnje iskustvo u preradi drva pretočeno je u proizvodnju kvalitetnog hrvatskog namještaja od masivnog drva i pločastog materijala.

Kroz protekli period pomno smo slušali želje i zahtjeve naših kupaca i razvijali proizvodnju investiranjem u najsuvremenije strojeve za obradu drva i pločastih materijala, unapređenjem sustava kvalitete i ulaganjem u ljudske resurse, kako bi svi naši klijenti dobili proizvode vrhunske kvalitete i stručne usluge. Proizvodimo sve vrste namještaja od iverala, mediapana, panel ploča i drugih pločastih materijala te od masivnog drva svih vrsta. U sastavu naših pogona imamo i vlastitu lakirnicu, parionicu te vakuumsku i kondenzacijsku sušionicu za drvo, tako da smo u potpunosti zaokružili proizvodni proces od trupca do gotovog proizvoda.

Unutar naše poslovne zgrade nalazi se izložbeni salon i projektni ured u kojem klijentima pomoću računalnog programa izrađujemo 3D prezentacije i stručnim savjetima pomažemo u odabiru pravih rješenja za opremanje stana i drugih interijera. Prepoznatljivom kvalitetom i profesionalnim izvršavanjem svih ugovorenih poslova zauzimamo sve bolje pozicije na tržištu namještaja. Sa stotinjak zaposlenih, najveća smo proizvodna tvrtka na sinjskom području, a srednjoročnim planom razvoja predviđamo udvostručenje proizvodnje i broja uposlenih do 2014. godine.

3D prostorno planiranje


Računalno 3D prostorno planiranje dočarat će svakom kupcu budući izgled prostora i olakšati izbor
Više ...