PROIZVODI

Proizvodi

alt
Naprijed proizvodi hrvatski namještaj europske kvalitete. To je rezultat timskog rada talentiranih dizajnera, stručnog prodajnog osoblja i visokokvalificiranih radnika u proizvodnji te suradnje s renomiranim dobavljačima materijala i opreme.

Namještaj izrađujemo za poznatog kupca, po želji i zahtjevu naručioca, odnosno prema projektu interijera u koji se ugrađuju. Bitna obilježja našeg namještaja su kvaliteta, funkcionalnost i dizajn. Visoku kvalitetu namještaja garantiraju vrhunske komponente, kvalitetni materijali i precizni strojevi za proizvodnju i završnu obradu. Funkcionalnost je rezultat pomnog poučavanja prostora za koji se namještaj izrađuje, navika i potreba budućih korisnika i najnovijih saznanja u projektiranju namještaja za različite namjene. Dizajn je dodana vrijednost koja oplemenjuje prostor i daje mu osobnost.

U proizvodnju koristimo najkvalitetnije drvo, pločaste materijale jednog od vodećih europskih proizvođača EGGER, te najkvalitetnije okove i popratne materijale. Također, surađujemo s distributerima svih svjetskih brandova samostojeće i ugradbene bijele tehnike koju ugrađujemo u naše kuhinje.

Bogat izbor komponenti za namještaj osiguravaju Vam naši dobavljači:

alt alt

3D prostorno planiranje


Računalno 3D prostorno planiranje dočarat će svakom kupcu budući izgled prostora i olakšati izbor
Više ...