Kuhinje

alt
Kuhinja novog doba nije samo radni prostor već mjesto uživanja i odraz načina života. Današnja kuhinja izrađena je na visokoj estetskoj razini, uz primjenu najsuvremenijih tehnologija prerade drva ili drugih kvalitetnih materijala, s vrhunskom ugradbenom tehnikom. Dizajnerski oblikovana, stilom i bojom usklađena s dnevnim boravkom, kuhinja je ponos svakog doma. Suvremena kuhinja je lijepa, funkcionalna, jednostavna za održavanje i dugovječna.

U ponudi imamo različite stilove kuhinja (klasične, rustikalne i moderne), izrađene od različitih materijala (drva, iverala, mediapana, stakla), s mat ili sjajnom obradom vratnica i cijelom paletom boja. Kuhinjske elemente izrađujemo u dimenzijama prilagođenim Vašem prostoru i opremamo ih visokokvalitetnim radnim pločama različitog dekora s kvalitetnim završnim rubovima, ukrasnim ručkicama i drugiom detaljima koji omogućavaju kreiranje kuhinje kakvu ste oduvijek željeli.

U izradi koristimo vrlo kvalitetne materijale, okove i dodatnu opremu po kojima se prepoznaje vrhunska kuhinja. Iskustvo, te maksimalna prilagodljivost svakom prostoru i željama svakog pojedinog kupca su naše prednosti. S velikom pažnjom i uvažavanjem Vaših radnih navika i stila života, zajedno s Vama ćemo osmisliti i izraditi kuhinju izvrsne uporabivosti u kojoj ćete s veseljem obavljati svakodnevne kućanske poslove i uživati u posebnim prigodama.

Kuhinje Naprijed odlukuje visoka tehnologija, funkcionalnost, inovativna rješenja i napredan dizajn. Velika pažnja posvećena je detaljima, sigurnosti i izboru materijala. Zato se izvrsno uklapaju u svaki ambijent.

3D prostorno planiranje


Računalno 3D prostorno planiranje dočarat će svakom kupcu budući izgled prostora i olakšati izbor
Više ...