Spavaće sobe

alt

Spavaća soba je Vaš intimni kutak, utočište od vanjskog svijeta, mjesto u kojem ćete predahnuti okruženi stvarima koje Vam pružaju zadovoljstvo. Stoga je vrlo važno da unutrašnjost spavaće sobe bude udobna i omogući opuštanje i kvalitetan odmor.

Neizostavan dio spavaće sobe su prostrani garderobni ormari. Zbog svoje funkcionalnost i adaptibilnosti, posebno su popularni ugradbeni ormari po mjeri jer se mogu uklopiti u svaki prostor i zadovoljiti sve potrebe kupca. Korpus ormara izrađujemo od postojanih materijala u različitim dekorima, a organizaciju unutarnjeg prostora dovodimo do savršenstva ugradnjom ladica za odjeću i posteljinu, izvlačnih polica i vješalica, košarica, nosača za hlače i kravate te drugih praktičnih rješenja za odlaganje odjevnih predmeta. Vratnice ormara mogu biti od drva, iverala, mediapana, stakla i drugih atraktivnih materijala, a posebnu pažnju posvećujemo kvaliteti profila, okova i vodilica, koji osiguravaju besprijekorno funkcioniranje vratnica.  Bogata lepeza boja i ukrasnih detalja omogućava Vam izradu ormara kakav ste uvijek željeli. 

Udoban krevet je središnji dio spavaće sobe. Izaberite krevet modernog ili klasičnog dizajna, od drva ili kombinacije kvalitetnih materijala, stilski usklađen s ostalim namještajem u sobi. Prirodni materijali i vrhunska obrada omogućit će Vam zdrav san i lijepo okruženje.

Dodajte lijepo izrađene komode, noćne ormariće za odlaganje vašeg omiljenog štiva i poneku policu za knjige. Sve ćemo Vam izraditi u skladu s Vašim poimanjem lijepe i opuštajuće oaze.

3D prostorno planiranje


Računalno 3D prostorno planiranje dočarat će svakom kupcu budući izgled prostora i olakšati izbor
Više ...