PROIZVODI Uredski namještaj

Uredski namještaj

Uredski namještaj, stolar
Ured je Vaš drugi dom u kojem provodite sve više vremena. Stoga Vaš radni prostor treba ispunjavati kriterije funkcionalnosti i udobnosti, koji će Vas inspirirati za nove poslovne uspjehe, kao i estetski kriterij koji će istaknuti posebnost Vaše tvrtke.

Opremite svoj ured kvalitetnim, praktičnim namještajem oblikovanim po suvremenim ergonomskim standardima i izrađenim po zahtjevima Vašeg posla i karakteristikama radnog prostora. Takav namještaj osigurava Vama i Vašim uposlenicima dugotrajan, kreativan rad i postizanje maksimalnih poslovnih učinaka.

U Naprijedu izrađujemo uredski namještaj jedinstvenog dizajna, suvremenog ili klasičnog, od masivnog drva i najmodernijih materijala, u velikom rasponu boja i dekora, u dimenzijama prilagođenim svakom prostoru. Prirodni materijali i savršena obrada daju našem namještaju notu profinjenosti i elegancije i Vašim poslovnim partnerima prenose poruku o vrijednostima za koje se zalažete.

Naši projektanti dizajnirat će kompletan program za opremanje Vašeg poslovnog prostora, od uredskih i menadžerskih stolova, postolja za računala, ladičara, ormara, polica za arhive do konferencijskog namještaja, u skladu sa zahtjevima organizacije posla, zadanim stilskim odrednicama i propisanim standardima za određenu djelatnost.

3D prostorno planiranje


Računalno 3D prostorno planiranje dočarat će svakom kupcu budući izgled prostora i olakšati izbor
Više ...